Kryesore » 2012 » Dhjetor » 28
Kandile deti gjigant, me diameter mbi dy meter dhe me peshe mbi 136 kg, kane sulmuar serish brigjet e Japonise. Invazione te tilla te meparshme nga jovertebroret kane demtuar shume industrine e peshkimit ne vend. Kandilet jo vetem shkaterrojne rrjetat e peshkimit por edhe demtojne vete peshqit duke i sulmuar ata me tentakulat e tyre helmuese.
Postuar nga: ksdardania | Date: 2012-12-28

Më i pasuri është një emër jo fort i njohur, si Carlos Slim Helu, i cili me familjen e tij ka një pasuri prej 69 miliard dollarësh.Viti 2012 është drejt fundit dhe është kohë bilancesh në të gjitha fushat. Edhe porsa i takon njerëzve më të pasur të botës regjistrohen risi të spikatura, sipas vlerësimeve të bëra nga revista ekonomike "Forbes”.Më i pasuri është një emër jo fort i njohur, si Carlos Slim Helu, i cili me familjen e tij ka një ... Lexo më shumë»
Postuar nga: ksdardania | Date: 2012-12-28